Новогодишња звезда

Slide
Последње вести
  • Успешно одржан III Међународни Краљевски куп "Краљице Марије" у фудбалу за девојчице, под покровитељством ЊКВ Принцезе Данице Карађорђевић и уз подршку општине Врњачка Бања
  • Учествовало је преко 160 девојчица из осам клубова из разних делова наше земље и Црне Горе

Новогодишња звезда Краљице Марије 2021

У недељу 23. јануара 2022. у организацији ЖФК “Краљица Марија” и уз подршку општине Врњачка Бања, одржан је други по реду женски фудбалски турнир под називом “Новогодишња звезда Краљице Марије”.

Окупљени у духу Божићних и Новогодишњих празника, након напорне полусезоне и године за нама, желели смо да направимо један посебан празнични турнир којим би започели традицију која ће у спортском духу да окупља спортисткиње из целе наше земље, али и из региона.

Намера нам је да се деца кроз турнир и пратећи програм манифестације окупљају, кроз дружење и такмичење развијају спортски и витешки дух, упознају историју, великане и вредности нашег народа, развијају поштовање према прошлости и традицији, уче из ње како би изградили чврст идентитет од најмлађих узраста.

Учешће у туриниру узели су клубови ЖФК "Младост" Подгорица, ЖФК "Речица" Куманово, ЖФК "Јединство" Уб, ЖФК "Карађорђе" Топола, ЖФК Пожега, ЖФК "Воша АС Академија" Нови Сад, ЖФК "Вучице" Вучје Лесковац, СЖФУ "Јединство путеви" Ужице, ЖФК Мајданпек, ЖФК "Мачва" Шабац и ЖФК "Левач" Рековац и поделили овај спортски дан са нама.

Посебно смо захвални на учешћу нашим драгим гошћама из Куманова и сестрама из Подгорице.💜

ЖФК Мајданпек је понео титулу "Новогодишње звезде Краљице Марије"!💜✨👑✨💜

Честитамо сјајној екипи која је потпуно заслужено понела победнички трофеј!

Друго место освојила је екипа ЖФК "Воша АС Академија" а треће ЖФК "Левач" Рековац.

Најбоља играчица турнира је Сара Савановић из ЖФК "Воша АС Академија", најбољи стрелац Тамара Пелинац из ЖФК Мајданпек а најбољи голман са само једним примљеним голом на турниру Дуња Крчмар из ЖФК Мајданпек.

Браво за све учеснике на сјајној спортској атмосфери и ферплеју 👏

Галерија слика

Постаните део ЖФК Краљица Марија