Актуелности

Slide
Последње вести
  • Наше принцезе избориле нерешен резултат на тешком гостовању у Чачку у оквиру 16. кола Развојне лиге Запад и тиме наставиле серију од чак 4 утакмице без пораза, уз 3 победе, без примљеног гола.
  • Краљице убедљиве на гостовању у Ужицу ✊✊ СЖФУ “Јединство путеви” Ужице - ЖФК “Краљица Марија” 0:3

Актуелности

10.06.2021.

Краљице “показале зубе” у престоници

Наше краљице су на 13. меморијалном турниру “Деда Млађа Митровић“ у Београду на стадиону “Краљ Петар Први”, дому ЖФК Рад, показале карактер, велику борбеност, залагање и жељу за победом без обзира на ривала, као и не толико велики респект према великанима против којих су играле. У 3 тешке утакмице по групама, најпре је изборен нерешен резултат са Вошом из Новог Сада. Том приликом је дошло до повреде одличног голмана ЖФК Краљица Марија Теодоре Јевтић, која је повредила руку и није могла да настави даље учешће на турниру.

У другој утакмици против домаћина турнира, ЖФК Рад Београд, у изједначеној утакмици у којој су се смењивале шансе на обе стране и постигнут по један погодак, деловало је као да ће остати нерешен резултат. Међутим, у задњим тренуцима меча, одбрана ЖФК Краљица Марија је попустила и примљен је гол за победу домаћина од 2:1. У трећој утакмици против ЖФК Црвена Звезда Б, након вођства београђанки, велика мотивисаност и борбеност наших краљица довела је до изједначујућег резултата 1:1. Међутим, на крају су умор и бољи ривал сломили отпор и утакмица је завршена резултатом 3:1 за екипу из Београда.

Наше краљице су трима екипама из наших највећих градова показале да се чврст фудбал игра у Западној Србији, да нема лаких бодова и сигурних победа и да ће им ЖФК Краљица Марија бити опасан ривал где год се буду срели.

Захвални смо ЖФК Рад на позиву и одличној организацији, желимо им пуно среће и успеха у следећој сезони.

Турнир је заслужено освојила најбоља екипа - ЖФК Спартак из Суботице, која је у финалу победила домаћина ЖФК Рад.

Честитамо!

Постаните део ЖФК Краљица Марија