Актуелности

Slide
Последње вести
  • Наше принцезе избориле нерешен резултат на тешком гостовању у Чачку у оквиру 16. кола Развојне лиге Запад и тиме наставиле серију од чак 4 утакмице без пораза, уз 3 победе, без примљеног гола.
  • Краљице убедљиве на гостовању у Ужицу ✊✊ СЖФУ “Јединство путеви” Ужице - ЖФК “Краљица Марија” 0:3

Актуелности

03.06.2021.

Писмо подршке наше Покровитељке

Данас смо примили писмо наше покровитељке ЊКВ Принцезе Данице Карађорђевић у коме се каже:

“Веома ме је обрадовала вест о великој победи ЖФК "Краљица Марија" над "Борцем" из Чачка у првенственој утакмици Друге лиге за жене Запад на домаћем терену.

Девојке и девојчице показују из дана у дан, из утакамице у утакмицу, константан напредак, како индивидуални тако и тимски, изузетну посвећеност, истрајност, велику енергију, заједништво и дух, што мени као покровитељки клуба причињава изузетно задовољство.

Честитам играчицама и стручном штабу на великој борбености којом је освојено 5 месту у првенству и то у конкуренцији јаких тимова из градова попут Крагујевца, Тополе, Уба, Шапца, Чачка, Пожеге.

Желим им да се заслужено одморе пре почетка припрема за нову сезону и да сви заједно дођемо да бодримо наше девојчице у борби за Куп "Краљице Марије" који ће се по други пут одржати у Врњачкој Бањи, у суботу 3. јула, у част живота и дела Њеног Величанства Краљице Марије Карађорђевић, прабаке мога супруга, по којој клуб носи име.”

Захвални смо и поносни!

Писмо подршке наше Покровитељке

Писмо подршке наше Покровитељке

Постаните део ЖФК Краљица Марија